Opgehokte raven

Geweldig nieuws uit Groot-Brit­tan­nië – de konin­klijke raven zijn opge­hokt. Onlangs las ik een mooi artikel in mijn favori­ete blad Fortean Times, waarin werd verteld hoe de zes raven van de Tow­er of Lon­don door de Yeo­man raven mas­ter wor­den ver­zorgd en bescher­md. Een oude voor­spelling zegt dat als alle raven de Tow­er ver­lat­en het Britse koninkrijk ten onder zal gaan. Nu staat de vogel­griep voor de deur, dus gaan Bran­wen, Hug­ine, Munin, Gwyl­lum, Thor and Baldrick op stok! Iets wat de raven mas­ter liev­er niet doet: 

Although we don’t like hav­ing to bring the Tow­er ravens inside, we believe it is the safest thing to do for their own pro­tec­tion, giv­en the speed that the virus is mov­ing across Europe.”

Published by

Kars Alfrink

Kars is a designer, researcher and educator focused on emerging technologies, social progress and the built environment.

One thought on “Opgehokte raven”

Comments are closed.