Laatste dagen

Ik maak me klaar om terug te gaan. Zit nu in een inter­net­café in Tun­jun­gan Plaza, een grote mall. Van­mid­dag gaan we nog even langs een fotograaf voor gezel­lige groeps­fo­to’s, en vanavond wordt er eerst naar de kerk gegaan en daar­na gegeten en gezon­gen in een karaoke-bar. Dikke pret dus. 

Mor­gen vliegen we rond drie uur ‘s mid­dags uit Surabaya naar Jakar­ta. Van­daar naar Sin­ga­pore en ver­vol­gens de lange, lange vlucht naar A’dam. Gelukkig heeft SA hippe in-flight enter­tain­ment con­soles, waar je uit maar­lief­st der­tig ver­schil­lende films kan kiezen om ze ver­vol­gens wan­neer je maar wil te bek­ijken. Joy.

Tot snel!

Published by

Kars Alfrink

Kars is a designer, researcher and educator focused on emerging technologies, social progress and the built environment.